back to top

Kako preuzeti privatne video zapise sa Facebooka? – Bosanski jezik

Kako skinuti privatne video zapise sa Facebooka?

U nastavku ovog teksta, saznat ćete različite metode za preuzimanje privatnih video zapisa sa Facebooka.

kako preuzeti privatne video zapise sa facebooka? - bosanski jezik

Kako ručno preuzeti privatne video zapise sa Facebooka?

Ako želite izbjeći korištenje alata trećih strana, možete direktno preuzeti privatne video zapise sa Facebooka kroz razvojne alate vašeg internet preglednika. Postupak je jednostavan i sličan na većini preglednika. Evo koraka:

 • Kliknite desnim tasterom miša van okvira videa i odaberite Browse, ili pritisnite tipku F12 za Pregled.
 • Otvorite karticu Mreža.
 • Kliknite na Media, a zatim osvježite stranicu videa.
 • Kliknite na niz ispod Ime.
 • Kopirajte URL zahtjeva ispod zaglavlja i otvorite ga u novoj kartici preglednika. Kada se video učita, kliknite na tri točkice u donjem desnom uglu videa i odaberite Preuzmi za lokalno spremanje.

 

Alati trećih strana za preuzimanje privatnih videozapisa sa Facebooka

fbdownloader

 1. FBDownloader

FBDownloader nudi besplatan alat za preuzimanje privatnih videa sa Facebooka. Jednostavan je za upotrebu, dovoljno je kopirati izvorni kod videa sa stranice, zalijepiti ga u aplikaciju i kliknuti Preuzmi. To će vas odvesti na novu stranicu s videom, gdje možete odabrati opciju Preuzmi za lokalno spremanje.

 

vidsaver

 1. Vidsaver

Vidsaver je još jedan alat za preuzimanje privatnih videozapisa sa Facebooka. Sličan je FBDownloaderu i ima Chrome ekstenziju za lakši pristup. Preuzimanje je jednostavno: zalijepite URL videa, generišite izvor stranice, kopirajte izvorni kod, i kliknite Preuzmi MP4 za lokalno čuvanje.

Vidsaver također podržava preuzimanje javnih videozapisa sa Facebooka, ako je potrebno.

 

kako preuzeti privatne video zapise sa facebooka? - bosanski jezik

 1. PasteDownload

PasteDownload je još jedan alat za preuzimanje privatnih videozapisa sa Facebooka. Pruža jednostavan način za kopiranje i lijepljenje izvornog koda videa radi lokalnog spremanja.

 

getfvid

 1. Getfvid

Getfvid omogućava preuzimanje i privatnih i javnih videozapisa sa Facebooka. Postupak je sličan kao i kod drugih alata: označite, zalijepite i uživajte u videu offline.

 

Kako preuzeti javne video zapise sa Facebooka

Preuzimanje javnih video zapisa sa Facebooka također je moguće putem različitih alata treće strane. Evo nekoliko popularnih:

 

savefrom

 1. SaveFrom

SaveFrom nudi jednostavnu web aplikaciju i Chrome ekstenziju za kopiranje videozapisa s Facebooka. Aplikacija podržava i druge platforme poput YouTube-a i Vimea, te olakšava preuzimanje sadržaja sa različitih mjesta.

 

keepvid

 1. KeepVid

KeepVid je popularan alat za preuzimanje video sadržaja s interneta. Postoji verzija za Windows, macOS i preglednike, koja omogućava jednostavno preuzimanje videa sa Facebooka i drugih stranica.

 

 1. Getfvid

Getfvid je još jedan alat koji ne samo može preuzimati videozapise s Facebooka, već i MP3 datoteke. Radna verzija je dostupna i za Windows računare i telefon, omogućavajući korisnicima da preuzimaju sadržaj na bilo kojem uređaju.

Proces preuzimanja je isti za sve platforme: kopirajte URL videa, zalijepite ga u odgovarajuće polje i kliknite Preuzmi.

sud

Je li preuzimanje Facebook videa etično?

Pri korištenju alata za preuzimanje privatnih Facebook videa, uvijek treba razmisliti o etičnosti takvih postupaka. Važno je poštovati privatnost i autorska prava, te ne dijeliti privatne videozapise bez dozvole vlasnika. Preuzimanje javnih videa je lakše, ali je također važno poštovati autora i izvore informacija.

 

Napisao: Ivan Hečimović

Post Kako skinuti privatne video zapise sa Facebooka? prvi put se pojavio na PC CHIP-u.
Izvor: ( pcchip.hr / Sit.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU