back to top

10 sajtova za gledanje filmova online sa prevodom!

Na internetu postoje sajtovi gde je omogućeno gledanje filmova online sa prevodom i to mogu gledati besplatno.

Danas su filmovi na internetu, kao i dostupne online serije potpuno uobičajen način za gledanje bilo kog poznatog ili manje poznatog filma.

Bez obzira da li je reč o starijem ili novijem filmu, bilo kog žanra, snimak se veoma jednostavno i brzo može pogledati preko interneta. 

Razloga za gledanje filmova i serija onlajn ima dosta. Ali, možemo izdvojiti nekoliko veoma važnih benefita, odnosno ključnih prednosti kada su u pitanju filmovi online sa prevodom:

 • gledanje je besplatno,
 • online filmovi mogu se pogledati bez skidanja sa torenta,
 • filmovi onlajn ne zauzimaju memoriju na računaru (na laptopu, na telefonu),
 • online filmovi sa prevodom mogu se gledati neograničeno besplatno,
 • onlajn filmovi se mogu gledati i preko mobilnog telefona (preko androida, bez skidanja aplikacija),
 • mogu se pregledati strani filmovi online sa srpskim prevodom,
 • u bazi sajtova sa filmovima dostupni su i mnogi domaći filmovi online,
 • na internetu su dosupni filmovi svih žanrova (drame, akcije, komedije, ljubavni, trileri, horori, dokumenarci i svi ostali žanrovi).

Kako biste mogli da gledate željene filmove onlajn treba vam samo solidna internet konekcija. Bez interneta je gledanje nemoguće.

Takođe, biće vam potrebno malo strpljenja dok film ne počne, jer većina sajtova gde je gledanje online filmova sa prevodom dostupno ima dosta reklama.

gledanje filmova online sa prevodom
Gledanje filmova online sa prevodom moguće je i na Kanal 6 filmski maraton po celi dan

Sve navedeno važi i za satove za gledanje serija online. U posebnom članku možete pročitati koje smo sajtove za gledanje serija na internetu izdvojili.

Filmovi online sa prevodom na srpski najbolji sajtovi

Izdvojili smo 13 najboljih sajtova na kojima je besplatno gledanje filmova online sa srpskim prevodom.

Baze su bogate gotovo svim žanrovima, a mogu se pregledati kako relativno noviji tako i stari kultni filmovi.

Ovim sajtovima za online filmove možete pristupiti bilo kada. Takođe, na njima nije potrebna registracija niti prijavljivanje kako bi se pogledali onlajn filmovi sa prevodom besplatno.

Najpoznatiji i najbolji sajtovi na kojima se mogu pogledati online filmovi sa prevodom na srpski besplatno su:

 • Popcorn Srbija,
 • Filmovi.co,
 • Filmovisaprevodom.eu,
 • Filmovi.me,
 • Filmclub.tv.
 • Gledajonline.net.

Filmovi online na sajtu Popcorn Srbija

Popcorn Srbija jedan je od boljih sajtova za gledanje filmova online sa prevodom. Nudi pretragu i pregled filmova po svim žanrovima (akcioni, animirani, krimi, horor, misterije, naučna fantastika, ratni i svi ostali).

Na sajtu Popcorn Srbija odnosno Popcorn Time dostupni su besplatni online filmovi u HD formatu, a mogu da se pronađi filmovi i po godini kada su izašli. Naravno, pretraga je i po nazivu.

Gledanje je bespatno i filmovi su sa srpskim prevodom. Međutim, ima dosta reklama koje se aktiviraju na klik dok puštate željeni snimak.

Pored filmova, u bazi ima i serija, crtanih filmova za mlađe, filmova za odrasle, dok pojedini imaju mogućnost i da se preuzmu (Download). Na ovom servisu za gledanje online filmova sa prevodom dostupni su i domaći filmovi online.

gledanje filmova online sa prevodom
Gledanje filmova online sa prevodom filmovi domaci online

Filmovi online sa prevodom besplatno gledanje na Filmovi.co

Filmovi.co je još jedan kvalitetan sajt koji nudi besplatno gledanje filmova onlajn iz širokog spektra filmova za sve profile gledalaca. Do nedavno je bio postavljen na veb adresi Filmovi.eu, a dostupno je više od 4000 filmova za gledanje. 

Na ovom sajtu za gledanje besplatnih filmova online sa prevodom mogu se naći mnogobrojni filmovi različitih žanrova, kako za ljubitelje akcije, komedije, horora, tako i za obožavaoce svih drugih žanrova.

Filmovi su sortirani po kategoriji žanrova, kao i po abecednoj listi naziva (Od A do Ž). Takođe, filmovi se mogu pretražiti i putem pretrage po nazivu filma ili imenu glumca.

Na sajtu Filmovi.co se svakodnevno ažurira lista “Popularni filmovi danas” i izdvaja nekoliko najpopularnijih filmova za taj dan. Pored toga, ako vas interesuju onlajn filmovi novijih datuma u listi “Poslednje dodani filmovi” može se videti koji su zadnji dodati.

Filmovi online sa prevodom na sajtu Filmovisaprevodom.eu

Filmovisaprevodom.eu je još jedan od boljih sajtova gde se filmovi online sa srpskim prevodom mogu gledati besplatno. Ne razlikuje se mnogo od gore navedenih po pitanju broja dostupnih filmova.

Sajt Filmovisaprevodom.eu takođe omogućava temeljnu pretragu filmova po žanrovima, kao i pretragu direktno po nazivu. Dodatno, omogućena je pretraga po abecednom redosledu naziva filmova, ali i u zavisnosti od godine izlaska (od 1968. do 2020. godine).

Svi filmovi za gledanje su u HD formatu. Pored filmova, na ovom sajtu mogu se gledati i serije online.

Online filmovi sa prevodom na sajtu Filmovi.me

Sajt filmovi.me je u stvari Filmovizija, poznati sajt za gledanje filmova online sa prevodom. Kao i kod prethodno opisanog, sajt Filmovi.me nudi veliki izbor filmova različitih žanrova, od najboljih komedija, akcionih, naučnih, pa sve do top vestern filmova.

Pored filmova, mogu se gledati i serije online, crtani filmovi, zatim mogu se pretraživati po žanrovima i godinom premijere. Ukoliko imate nedoumica koji film odgledati, sajt ima opciju sortiranja – poslednji dodati, nasumični, popularni iMDb filmovi.

Ispod svakog filma stoje zvezdice, koje označavaju ocenu gledalaca (kao review, recenzija zvezdicom). Filmovi onlajn se mogu gledati bez registracije na sajtu Filmovi.me, ali je otvorena mogućnost da se korisnici registruju.

gledanje filmova online sa prevodom
Gledanje filmova online sa prevodom turske serije

Online filmovi sa prevodom na sajtu Filmclub

Sajt Filmclub.tv je još jedan sjajan sajt gde se mogu gledati filmovi online, bez prijave ili registracije. Filmovi se mogu izabrati prema različitim kategorijama – najgledanije, najnovije, po datumu dodavanja, po oceni, nazivu, datumu dodavanja i slično.

U kategoriji Explorer izlistani su svi žanrovi fiilmova sa sajta.

Dodatno, sajt Filmclub daje mogućnost da vidite listu top 10 popularnih filmova, kao i listu filmova koji se upravo gledaju (u trenutku dok pretražujete sajt). O svakom filmu koji odaberete mogu se pregledati onsnovne informacije, ocena i kratak trejler.

Online filmovi na sajtu Gledajonline.net

Servis Gledajonline.net je još jedan veći i poznatiji sajt za gledanje filmova preko interneta. Filmovi su sortirani po žanrovima, po godinama (od 70-tih, pa do onih najnovijih iz 2020. godine), zatim po popularnosti (TOP 50).

Sa ovog sajta mogu se gledati serije, a takođe i skoro svi domaći filmovi. Mogu se naći stari najgledaniji i legendarni domaći filmovi, kao i dosta novih popularnih domaćih filmova.

gledanje filmova online sa prevodom
Gledanje filmova online sa prevodom net odlična opcija za gledanje filmova na internetu

Ostali sajtovi filmovi online sa prevodom

Na internetu postoji još nekoliko sličnih sajtova na kojima se mogu gledati filmovi online sa prevodom na srpski. To su sledeći:

Ukoliko vam se ne sedi uz računar ili nemate laptop, a želite da gledate film, znate da se filmovi online mogu da se pustiti i preko mobilnog telefona.

U tom slučaju, ne treba da imate nikakvu aplikaciju, već je dovoljno da prego Google pretraživača odete direktno na neki od ovih sajtova i odgledate željeni film.

Spomenuli smo da filmovi sa prevodom imaju manu, a to su reklame i pop up prozori. Svi navedeni satovi za gledanje filmova na internetu imaju jako veliki broj sponzorisanih reklama, koje se neretko aktiviraju klikom miša. Međutim, sve reklame mogu da se ugase ili da se zatvore na x na prozoru kada se pojave.

Nadamo se da vam je ovaj članak za gledanje filmova onlajn sa prevodom bio koristan i da ćete uživati dok gledate scene iz novih ili starijih omiljenih. Podelite ovaj članak nekome kome može biti koristan i hvala na čitanju.

Preporučujemo i ove sadržaje

DRUGI UPRAVO ČITAJU