back to top

Aplikacije za izradu kviza

Tražite li aplikacije za izradu kviza?

Kviz je učinkovita pomoć u procesu učenja. Kako bi kvizovi provjerili vaše znanje, potrebno je puno vremena i truda za njihovu izradu. Dobra vijest je da su dostupne Android aplikacije koje vam omogućuju jednostavno stvaranje kvizova. Ove aplikacije nude mnoge korisne opcije koje će vam pomoći u tom procesu.

Dakle, pogledajmo prvih pet aplikacija za Android kviz.

Aplikacije za izradu kviza

Kahoot

Kahoot može kreirati interaktivne kvizove s temama sličnim igricama. Omogućuje vam izradu kvizova za vaš radni prostor, dom ili školu. Možete učiniti kviz interaktivnim s ugrađenim temama i možete ograničiti vidljivost samo vama ili ga učiniti otvorenim za sve. Također možete dodati točne odgovore na svako pitanje za automatsku evaluaciju na kraju.

Kahoot daje prijedloge koji će vam pomoći u izradi kviza. Njegove značajke za prilagodbu također vam omogućuju dodavanje uvodnog videa koji će vam dati brzi vodič na početku. Besplatna verzija ograničava vas na najviše tri korisnika po kvizu, a postoje ograničenja na teme, slike, ankete i prezentacije. Možete ih otključati kupnjom premium verzije.

Quiz Maker

aplikacije za izradu kviza

Quiz Maker vam omogućuje stvaranje interaktivnih kvizova u akademske ili zabavne svrhe. Nudi širok raspon značajki za kreiranje kviza. Možete pripremiti kviz s metodom ocjenjivačkog ispita ili načinom zabavnog izazova. Možete dodijeliti temu kviza i definirati razinu znanja za pripremu učinkovitih kvizova. Također možete prilagoditi politiku bodovanja, kao što je dodjela bodova za svaki točan odgovor.

Quiz Maker vam omogućuje postavljanje vremenskog ograničenja za kviz i pojedinačna pitanja, a možete sakriti opciju uređivanja za pitanja kako biste zaštitili integritet testa. Također možete uvesti pitanja iz tekstualne datoteke kako biste uštedjeli vrijeme.

Make It

aplikacije za izradu kviza

Make It je optimiziran za obrazovnu upotrebu. Za svoje učenike možete jednostavno izraditi interaktivne kvizove temeljene na igricama. Također vam omogućuje korištenje ugrađenih demo pitanja za jednostavno stvaranje prilagođenih kvizova. Make It vam omogućuje dodavanje pozadinske glazbe i zvučnih efekata u svoje kvizove kako biste ih učinili interaktivnijima. Aplikacija vam također omogućuje da nasumično rasporedite odgovore i redoslijed stranica.

Make It vam omogućuje da ocijenite izvedbu svakog igrača kroz rezultat uživo. Iako je značajka kviza plaćena i morate izvršiti kupnju unutar aplikacije da biste je otključali, prvo možete procijeniti aplikaciju kroz besplatnu probnu verziju.

MTestM

aplikacije za izradu kviza

MTestM je aplikacija koja vam omogućuje izradu ispita, testova i kvizova. Možete urediti svaku komponentu kako biste pripremili učinkovit kviz. Također vam omogućuje da odaberete vrstu kviza s popisa s jednim izborom, višestrukim izborima, prazninama i mnogim drugim. – (Aplikacije za izradu kviza)

Kako bi pitanje bilo interaktivno, možete dodati slike i videozapise, a možete ubrzati proces kopiranjem komponenti iz prethodnih pitanja. Značajka automatskog spremanja aplikacije vrlo je korisna za povremeno spremanje vašeg napretka na automatiziran način. Sve glavne značajke MTestM-a su besplatne za korištenje. – (Aplikacije za izradu kviza)

QuizPro

aplikacije za izradu kviza

QuizPro vam pomaže da evaluirate svoje učenike kroz kvizove. Ima jednostavno sučelje koje ga čini lakim za korištenje; izradite prilagođeni kviz i podijelite ID pridruživanja sa svojim članovima ili učenicima. – (Aplikacije za izradu kviza)

Uz QuizPro možete dodati tekstualna pitanja sa slikama. Također vam omogućuje da definirate vrstu pitanja, kao što je jedna opcija, višestruki izbor, tekstualni odgovor ili brojčani odgovor. Možete postaviti vremensko ograničenje za kviz i omogućiti ili onemogućiti navigaciju između pitanja. Najbolje od svega, aplikacija je besplatna za korištenje. – (Aplikacije za izradu kviza)

DRUGI UPRAVO ČITAJU