Kako instalirati Viber na telefonu

Viber je veoma popularna aplikacija za razmenu poruka i video poziva na internetu. Iz tog razloga rešio sam da napisem uputstvo kako instalirati Viber na telefonu za one koji to ne znaju kako da urade.

Kako instalirati Viber na telefonu?

Korak 1: Idite u Google Play podavnicu i u polju za pretragu ukucajte Viber. U rezultatu pretrage videćete Viber Messenger, kliknite na njega i onda na Instaliraj. Nakon preuzimanja Viber je instaliran na vaš telefon.

Korak 2: Sada da izvršimo registraciju. Pokrenite aplikaciju i kliknite na dugme Nastavi. U sledećem koraku izaberite vašu zemlju i unesite vaš broj telefona (unesite vaš pravi broj telefona) i kliknite na Nastavi. Pitaće vas da li je to vaš tačan broj telefona, vi izaberite Da.

viber instalacija
Viber Instalacija

Korak 3: Na sledećoj stranici potrebno je aktivirati nalog. Aktivirate ga tako što vam stigne poruka sa kodom ili dobijate direktni poziv. Ovaj postupak aktivacije je automatski, znači vi ništa ne radite. U sledećem koraku unesite vaše ime i kliknite na Nastavi. Na ovaj način Viber je instaliran i spreman za korišćenje.

instaliranje vibera
Instaliranje Vibera

DRUGI UPRAVO ČITAJU