Korisne Gmail ekstenzije

Za sve te dodatne opcije pogledajte neke odnajboljih Gmail proširenja koja su jednostavna i iznimno korisna:

Inbox When Ready

Internet je prepun distrakcija, a vaš inbox je dobar primjer toga. Kada god otvorite Gmail i želite poslati e-mail, postoji mogućnost da će vam pristigla pošta odvući pozornost i odvratiti vas od zadatka.

Rješenje za to bi moglo biti Inbox When Ready. Ovo je korisna opcija koja omogućuje da prema zadanim postavkama sakrijete sve e-mailove tako da možete bezbrižno pisati novi e-mail i poslati ga, prije no što se pogubite u moru pristiglih poruka.

Zanimljivo je i da se ova opcija može koristiti i za kontrolu učestalosti provjere pristigle pošte i ograničavanje vremena koje provodite u pregledavanju e-mailova.

Sredite inbox uz Sortd za Gmail

Sortd je ekstenzija za Chrome koja će se svidjeti onima koji žele organizirati svoje e-mailove. Dobra je stvar što Sortd ne mijenja funkcije Gmaila, već način kako se pošta prikazuje. Uz pomoć ove ekstenzije možete svoje e-mailove koristiti na način koji vama najbolje odgovara, jer je Sortd kombinacija planera, organizatora i e-maila.

Nakon što se Sortd instalira, pojavit će se ikonica u Gmail meniju, a kada na nju kliknete otvorit će se novi prozorčić s listama – Follow up, To Do, List 1 itd. Sve ovo olakšava praćenje pristigle pošte i određenih razgovora koji se često izgube u bespućima inboxa.

Gmail Reverse Conversation

Kao što znate, kada odgovarate na e-mailove u Gmailu, najnovije se poruke spuštaju na kraj. To je OK za brzo ‘skrolanje’ manjeg broja poruka, ali ako se radi o dugačkoj korespodenciji onda može postati iritantno. Da bi se to riješilo treba obrnuti redoslijed da bi najnovije poruke došle na vrh, a to možete uz Gmail Reverse Conversation – jednostavno i učinkovito rješenje koje štedi vrijeme ‘skrolanja’.

Trello i Todoist za Gmail

Za one koji često koriste Trello, ovaj dodatak je božji dar. Vaše e-mailove pretvara u zadatke u Trellu i rješava vas posla ručnog ubacivanja zadataka u Trello.

Slična je stvar i s Todoistom, koji vam omogućuje brzo dodavanje e-mailova kao zadataka u Todoistu, a možete si namjestiti i podsjetnike za daljnje korake i zadatke.

Jednostavno slanje GIF-ova

Zašto biste se ograničavali na slanje GIF-a u aplikacijama za razmjenu poruka, kada biste ih mogli slati i putem e-maila? Gfycat GIFs za Gmail ekstenzija je koja će vam pomoći da GIF-ove šaljete jednostavno i kada god poželite.

izvor: savjeti.hr

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

DRUGI UPRAVO ČITAJU

ne propusti